درباره من

زندگی نامه

در سال ۱۳۳۸ در شهرستان نهاوند متولد شدم . دوران ابتدایی را در دبستان های باباطاهر و سعدی ، دوره اول متوسطه را در دبیرستان ابن سینا و دوره دوم متوسطه را در رشته ریاضی در دبیرستان کورش کبیر در نهاوند تحصیل کردم. در کنکور سال ۱۳۵۶ برای تحصیل در رشته اقتصاد در دانشگاه ملی ایران (دانشگاه شهید بهشتی کنونی) برگزیده شدم. در دوران تحصیل من در آستانه انقلاب اسلامی دانشگاه تعطیل شد . بعد از انقلاب نیز با انقلاب فرهنگی تعطیلی دیگری نیز پیش آمد که در این زمان در نهاوند به عضویت سپاه درآمدم و در ادامه نیز شروع جنگ تحمیلی ادامه تحصیل بنده را تا سال ۱۳۶۳ به تاخیر انداخت . نهایتاً در سال ۱۳۶۵ دوره کارشناسی اقتصاد را به پایان رسانیدم . در همان سال، در دوره اول کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه اصفهان پذیرفته شدم و در سال ۱۳۶۸ اولین فارغ التحصیل این دوره از دانشگاه اصفهان بودم . مقطع دکتری را نیز در سال ۱۳۷۴ در دوره اول دکتری اقتصاد همان دانشگاه پذیرفته شدم  و تقدیر چنین بود که اولین فارغ التحصیل دکتری اقتصاد دانشگاه اصفهان در سال ۱۳۷۹ نیز باشم . از سال ۱۳۷۰ به عضویت هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) پذیرفته شده ام و هم اکنون استاد تمام این دانشگاه می باشم.

رزومه علمی پژوهشی

    • نام: اله‌مراد     نام خانوادگی: سیف    فرزند : خدامراد
    • شماره شناسنامه: ۷    متولد: ۱۳۳۸   صادره از: نهاوند
    • درجه تحصیلی: دکتری / رشته تحصیلی: علوم­ اقتصادی / گرایش اصلی در دکتری : تجارت­ بین ­الملل
    • اخذ مدرک: ۱۳۷۹  از دانشگاه: اصفهان
    • محل خدمت : دانشگاه جامع امام حسین (ع) / گروه آموزشی:  اقتصاد
    • مرتبه دانشگاهی:  استاد تمام  پایه علمی  ۴۰
    • عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد:  بررسی قدرت خرید واقعی درآمدهای نفتی ایران(۶۵-۱۳۴۶)
    • عنوان رساله دکتری:  روش شناسی و کاربردهای تحلیل هزینه منابع داخلی (DRC)

 

درباره سایت

اقتصاد مقاومتی را شاید بتوان مانیفست اقتصادی جمهوری اسلامی ایران برای حال و آینده  معرفی کرد . اقتصاد از این منظر پشتوانه مقاومت ملتی است که ضمن تعامل مثبت با جهان، تصمیم بر ایستادگی در مقابل نظام سلطه و زورگویان متمدن نما و پافشاری بر استقلال همه جانبه گرفته است . در چنین اقتصادی، اگر از نسخه های دیکته شده دیگران پیروی شود ، آنچه می توانست برای گشودن یک مسیر جدید تاریخی فرصت باشد ، خود به تهدیدی جدی تبدیل خواهد شد که دستاوردهای مقاومت چهل ساله ملت را نیز در معرض خطر قرار خواهد داد.با این نگاه ، مساله شناسی اقتصادی ج.ا.ایران می باید ضمن برخورداری از پشتوانه علمی لازم، رویکردی بومی و مبتنی بر مختصات محیطی این مرز و بوم داشته و در ارائه نسخه برای معضلات اقتصادی داخلی از راه کارهای  عملی برخاسته از فرهنگ ایرانی و اسلامی پیروی کند. وب سایت حاضر برای ایفای نقش در راستای چنین هدف مهمی پی ریزی شده است .

مشخصات سایت

سایت مشتمل بر دو بخش فارسی و انگلیسی(که با EN در کاربرگ صفحه اصلی معرفی شده) می باشد . هر یک از این دو نیز  مطالب ویژه خود را دارند و مطالب مشترک کمتر  به چشم می خورد لذا مطالعه هر دو بخش توصیه می شود .